20 Eylül 2013 Cuma

film izle



Teknolojinin ilerlemesi ile birçok alışkanlığımız değişti. Örneğin artık bir film izle mek için ya televizyon kanallarına çıkmasını beklerdik ya da vizyona girdiğin de (o da girerse(!) ) sinemaya giderdik. Ancak günümüzde gelişen internet teknolojileri sayesinde, internet üzerinden yayın yapan siteler sayesinde, artık sadece vizyona giren ya da televizyonda gösterilen filmleri değil, dünyanın hemen hemen her yerinde çekilen filmleri rahatlıkla görebiliyoruz.Sitemizden rahatlık film izle yebilirsiniz.

Bu internet sitelerinden Film izleme Sitesi, sahip olduğu şık ve sade tasarımı ile kullanıcıların gözünü yormadığı gibi, sahip olduğu kodlama yapısı dolayısıyla çok hızlı ve rahat bir kullanıma sahip. Örneğin bir korku filmi izlemek istiyorsanız, sitenin kategorilerinden ilgili kategoriyi bulup, karşınıza onlarca hatta yüzlerce korku yapımının sıralanmasını sağlayabilirsiniz. Söz konusu sitede 3 Boyutlu yapımlardan tutun Yeşilçama kadar birçok kategori bulunmaktadır.Sitemiz Film izle Sitesi olarak hizmet vermektedir.

Bununla birlikte bu tür “izle film” temalı sitelerin en büyük problemi, videoların yavaş yükleniyor oluşudur. Ancak söz konusu sitenin sahip olduğu player ile bu problem tamamen çözülmüş olup, internet hızınıza oranla hem kaliteli hem de hızlı bir film izleme ayrıcalığına sahip olacaksınız. Örneğin internet hızınız çok hızlı ise video playerdan 720p ve hatta 1080p ayarını seçip, HD olarak hiçbir kasma veya donma olmadan rahatlıklı video izleyebileceğiniz gibi; eğer düşük bir internet hızınız varsa daha düşük görüntü kalitesini seçerek izlemek istediğiniz filmleri rahatlıkla seyredebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder