17 Mayıs 2013 Cuma

İyi resimler



Hayatımızın tatlı parçaları resimler ve fotoğraflardan oluşmaktadır. İsim olarak değişen kökenlere sahip olsalar dahi resim çekilmek ve fotoğraf çekilmek ortak bir anlama gebedir. Resimlerin günümüz internet dünyasında images.google.com gibi görsel hazinelere ev sahipliği yapmasının yanında oluşturulan, derlenen güncellenen güzel resimlere sahip siteler mevcuttur. İyi resimler deyince akla gelen yolların hemen ilkini oluşturan doğa fotoğraflarıdır.
Güzel Doğa Fotoğrafları hali vakti yerinde insanların hâli gibi mutluluk taşır ve biz de bir gülümseme uyandırır. Doğa güzeldir çünkü bizler doğanın bir parçasıyız ve doğadan uzak kaldığımız her uzun zaman baş ağrılarına ehemmiyet verir. Doğa fotoğrafları bu yüzden önemlidir ve arada bir doğa fotoğraflarına bakmak, doğada bulunmak kadar olmasa dahi bir meditasyon gibi etkili olabilir.
Sonrasında biricik sevdiğimiz köpekler hoşumuza gelmektedir. Köpek fotoğrafları bizi tatlı bir tebessüm içerisinde karşılar. Yavru köpeklerden tutun normalize olmuş iri köpeklerde bizleri tavlamaktadırlar. Köpekler ve fotoğrafları bizi mutlu edebilir ve çeşit çeşit köpekler içerisinde kanalize olmuş olarak devam eden mutluluk fotoğraflarda da bize yansır.
İyi fotoğraflar, güzel insanlar, güzel yaşamlar, güzel resimler zaten temennimiz bu değil mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder