14 Mayıs 2013 Salı

sahaf



Mekan Sahaf, sahafiye, ikinci el ve sıfır kitap satışında daha geniş kitlelere ulaşabilmek amacıyla internetten www.mekansahaf.com adıyla yayın yapan bir online sahaftır.

Farklı tür ve kategorideki her türlü kitabı sitemizden temin edebilirsiniz. Kitap hakkında tanıtıcı ve o ürünü açıklayıcı bilgiler sayesinde istediğiniz ürünü kolayca sitemizde bulabilirsiniz. Ürün hakkındaki özgün içerikler, detaylı tanıtım bültenleri sayesinde aradığınız kitabın o olup olmadığını anlayabilir ona göre hareket edebilirsiniz.

Piyasada arayıp da bulamadığınız ya da baskısı olmayan birçok kitaba Mekan Sahaf sayesinde ulaşabilirsiniz. Aradığınız kitabı/kitapları bize mail atarak ya da telefonla sorabilirsiniz.

Birbirinden farklı araştırma kitapları, felsefe, sosyoloji, psikoloji ve tarih kitapları sitemizde mevcuttur. Özellikle piyasada pek az bulunan prestij kitaplarına sitemiz aracılığıyla ulaşıp temin edebilirsiniz.

Mekan Sahaf; ikinci el kitap ve okunmuş kitapları tertemiz şekilde kargoyla ayağınıza kadar ulaştırmaktadır. İnternet sahafçınız her daim hizmetinizdedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder