15 Mayıs 2013 Çarşamba

kutu



Karton kutu, sektörlerin zaruri ihtiyaçlarının ilk sıralarında gelir.

Uygun şekil alabilirliği ve rekabetçi maliyetleri sebebiyle, kutu üretimi matbacılık sektörünün uzun yıllardan beri sürükleyici ürün dalı olmuştur.

Baskılı kutu , taşıdğı üründen önce tüketici ile ilişki kuracağından kayda değer önem taşımaktadır.

Kutu Ambalaj fuarlarında her yıl binlerce kişi bu trendleri takip ederek ürünlerini bir adım öne taşıma telaşı içindedirler.

Kutu imalatı , kutu yapımı süreçleri olarak sıralandırılarak tanımlanabilir.

Kutu görsel çalışmalarına başlanılmadan önce ürünün saklanacağı veya sunulacağı kutu modeli seçilmelidir.

Mukavva kutu , mıknatıslı kutu sıvama kutu , karton kutu , kağıt kutu , fantazi kutu ,oluklu mukavva kutu , taslama kutu , süngerli kutu ,kutu örnekleri için kümelendirilebilir modellerdir.

Kutu modeli seçildikten sonra kutu tasarım süreci başlar.Bu noktada kutunun kullanım alanları dikkate alınır.

Kutu ambalaj çeşitleri kullanım alanları perspektifiyle ele alınırsa, tekstil kutuları , dekoratif kutular , hediyelik kutular , medikal kutular ,sunum kutuları , kitap kutuları ve daha niceleri gibi sıralandırılabilir.

Genişleyen hediyelik kutu fiyatları sektörü ile bugün yılbaşı ve sevgililer günü kutlamalarına bağlı şarap kutusu , sevgililer günü özel kutusu gibi özel kutu tasarımları ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

Ayakkabı kutusu , gömlek kutusu , eşarp kutusu , kravat kutusu, kemer cüzdan kutusu , mum kutusu , saat kutusu , çikolata kutusu , bardak kutusu , anahtarlık kutusu , kutu çanta , promosyon kutuları , ambalaj kutu imalatı örneklerinden birkaçıdır.

Takip eden satırlardaki ürün başlıklarına tıklayarak,sizin ihtiyacınız olan kutu örneklerine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder