2 Temmuz 2013 Salı

Ayder otelleri



Bu yıl tatil planlamanızı baştan aşağıya değiştirecek Ayder Ahşap Otel, doğayla iç içe olan Ayder yaylasında unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor. Ayder otelleri arasında en çok tercih edilen Ayder Ahşap Otel, eşsiz manzarası, alanında uzman çalışanları ve ekonomik fiyatlarıyla göz kamaştırıyor. 13 yılı aşkın süredir konuklarına hizmet veren ve Ayder otelleri içerisinde kısa sürede en çok tercih edilen otellerin başında gelen otelimiz, %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle konuklarına hizmet vermeye devam ediyor. Tamamen ahşap malzeme kullanılarak yapılan otelimiz Ayder yaylası ve çevresinin parlayan yıldızı konumundadır. 2000 yılından bu yana aralıksız olarak hizmet veren otelimiz, konuklarından aldığı güçle uzun yıllardan bu yana konuklarına konaklama hizmeti vermeye devam etmektedir.

Ayder Otelleri :


Ayder otelleri arasında zirveye yerleşen otelimizin en çok tercih edilen otel olmasına etki eden çok sayıda farklı etken bulunmaktadır. Ayder yaylası otelleri arasında en çok tercih edilen otel olmamızı sağlayan otelimizin tercih edilmesindeki en önemli faktörler günün her saati kesintisiz olarak hizmet veren personellerimizin güler yüzlü, sabırlı, anlayışlı ve samimi davranışları, ekonomik fiyat tarifeleri, yüksek kalite standartları ve otelimizin konumu nedeniyle sahip olduğu harika manzarası olarak öne çıkmaktadır. Ayder otelleri arayışı içerisinde olan turistlerin otelleri incelerken alternatifli ve avantajlı hizmet koşulları nedeniyle kısa sürede tercihlerini yapmalarını sağlayan otelimiz, her geçen gün konuk potansiyelini arttırarak hizmetlerine devam etmektedir. Sizde bu yıl tatilinizi Ayder yaylasında geçirmeyi planlıyor ve Ayder otelleri araştırması yapıyorsanız, araştırmanıza bir son verebilir ve daha fazla zaman kaybetmeden otelimizi tercih edebilirsiniz.

Ayder Ahşap Otel Odaları :


* Ayder Ahşap Otel bünyesinde toplamda 22 adet oda bulunmaktadır.

* Odalarımızdan 4 adeti Double oda,

* 8 odamız Triple oda,

* 2 odamız Single oda,

* Son 8 odamız ise, Tween oda şeklindedir.

Yukarıdaki farklı özelliklere sahip olan odaların tümünde televizyon, lavabo, duş ve 24 saat açık olan sıcak su bulunmaktadır. Ayder yaylası otelleri arasında en iyi otel olan otelimiz bünyesinde 50 kişi kapasiteli bir restoran bulunmaktadır. Otelimizin restoranı muhteşem manzarası ve lezzetli yemekleriyle hem ruhunuza hemde bedeninize hitap ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder