6 Temmuz 2013 Cumartesi

Sesli Chat



Kullanıcılarına ücretsiz sesli chat hizmeti veren tiklabence.com sitemiz, sunduğu hizmeti günün her saati kesintisiz olarak sunmaktadır. Sesli chat sitemizin sunduğu hizmetler yüksek ses ve görüntü kalitesine sahip olan sesli kameralı chat odaları üzerinden sunulmaktadır. Sesli kameralı chat odalarının yüksek ses ve görüntü kalitesi standartlarında hizmet veriyor olması, sohbet ederken görüntü bozukluğu, ses bozukluğu yada bağlantı problemi gibi teknik aksaklıklar yaşamanızı engellemektedir. Öte yandan, sesli chat sitemizin sunduğu tüm hizmetler ücretsiz ve üyeliksiz olarak sunuluyor. Sesli chat sitemizi ziyaret eden kullanıcılar, üye olmadan ve herhangi bir ücret ödemeden sunduğumuz tüm hizmetlerden faydalanabilirler. Sesli chat sitemizin sunduğu hizmetlerden faydalanabilmek ise son derece basittir.

Sesli Chat Kullanım Koşulları :


Yukarıda belirttiğimiz üzere, sesli chat sitemizin sunduğu hizmetlerden faydalanabilmek son derece basittir. Sesli chat sitemizin sunduğu hizmetlerden faydalanabilmeniz için ilk olarak ana sayfamızda yer alan sesli kameralı chat girişi resmine tıklayın. Daha sonra açılan sayfada rumuz bilgilerini gireceğiniz bölümler yer alacak. Bu bölümlere ilgili bilgileri girerek giriş yap butonuna tıklayın. Bu aşamadan sonra, sesli kameralı chat odalarının bulunduğu sayfaya erişim sağlayacaksınız. Sesli chat sitemizin sesli kameralı chat odalarının bulunduğu sayfada odalar içerisine giriş yapabilmeniz için bilgisayarınıza aktivex denetimi programını yüklemeniz gerekiyor. Yükleme işlemini gerçekleştirmeniz için bir takım uygulamalar yapmanız gerekiyor.

Aktivex Denetimi Yüklemeyi Unutmayın !


Sesli chat sitemizin sesli görüntülü chat odaları içerisine giriş yapabilmeniz için bilgisayarınıza yüklemeniz gereken aktivex denetimi programını yönergeleri takip ederek kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Aktivex denetimi programını yükledikten sonra, sesli kameralı chat odaları içerisine otomatik olarak bağlanacaksınız. Aktivex denetimi programını ilk girişinizde sadece bir kez yüklemeniz yeterli olup, daha sonraki girişlerinizde yükleme yapmanıza gerek yoktur. Sesli chat sitemizin sesli ve kameralı chat odaları içerisine bağlandıktan sonra, bambaşka bir dünya sizi bekliyor! Sesli chat sitemizin sesli ve kameralı chat odalarında karşınızdaki kişilerle sesli ve kameralı konuşarak yeni arkadaşlıklar kurabilir ve birbirinden eğlenceli etkinliklere katılarak son derece keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sesli chat sitemiz www.tiklabence.com tüm ziyaretçilerine iyi eğlenceler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder