14 Temmuz 2013 Pazar

Eczane dekorasyon



Türkiye'nin en iyi eczane dekorasyon firması olan onur eczane dekorasyonu firmamız, ürettiği birbirinden şık, kaliteli ve modern eczanelerle sektöre öncülük yapmaya devam ediyor. Eczane dekorasyon firmamızın üretim tesislerinde üretilen birbirinden şık, kaliteli, dayanıklı ve modern eczaneler bir hayli ekonomik fiyat tarifeleri üzerinden müşterilerin beğenisine sunuluyor. Eczane dekorasyon firmamızın sunduğu hizmetler %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle sunulmaktadır. Bu nedenle kaliteli, şık ve modern ürünler son derece ekonomik fiyat tarifeleri üzerinden satışa sunulurken, çalışanlarımız müşterilerimizin tüm istek, şikayet ve önerileriyle itinayla ilgilenmektedir.

Kaliteli ve Modern Eczane Dekorasyon Çözümleri !


Dekorasyon, dizayn ve tasarım alanlarında 2 boyutlu ve 3 boyutlu çalışmalarla hizmet veren onur eczane dekorasyonu firmamız, her geçen gün müşteri yelpazesini giderek arttırmaktadır. Eczane dekorasyon firmamız bünyesinde ilaç dolabı, kozmetik dolabı ve çalışma bankosu gibi çok sayıda farklı ürün bulunmaktadır. Eczane dekorasyon firmamızın müşterilerinin beğenisine sunduğu ürünler sayesinde bir eczanenin tüm dekorasyon, dizayn ve tasarım ihtiyaçları karşılanabilmektedir. Eczane dekorasyon firmamız tarafından müşterilerimizin beğenisine sunulan ürünler alttaki gibidir.

Eczane Dekorasyon Ürünleri :


Kozmetik Dolabı : Kozmetik dolabı şık bir eczane için olmazsa olmaz ürünler arasında yer almaktadır. Eczane dekorasyon firmamız, ürettiği birbirinden şık ve kaliteli dermokozmetik dolap ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

İlaç Dolabı : Kullanımı kolay ve rahat bir eczane için ilaç dolabı ürünlerinin önemi bir hayli fazladır. Eczane dekorasyon firmamız bünyesinde stok dolabı, kapaklı dolap, ışıklı dolap ve çekmeceli dolap seçenekleri bulunmaktadır.

FAMA Çekmece Sistemleri : Kalitesini ve güvenirliğini ispatlamış olan FAMA ekipmanları, firmamız bünyesinde eczacılarla buluşturuluyor.

Çalışma Bankosu : Bir eczanenin en önemli kısımlarından bir tanesi de çalışma bankosudur. Eczane dekorasyon firmamızda eczaneniz için kullanımı kolay ve laminat kaplama ile kaplanarak deformasyona uğraması önlenen kaliteli ve uzun ömürlü çalışma bankosu ürünleri üretiyoruz. Çalışma bankosu ürünlerimiz farklı renk seçeneklerine sahip olmakla beraber, bombeli, düz ve oval seçeneklerine de sahiptir.

Eczane Masası : Eczane dekorasyon firmamız, günlük işlerinizi kolaylıkla yapabileceğiniz ve birçok ekipmanı birlikte kullanabileceğiniz geniş, kaliteli, modern ve şık eczane masaları üretmektedir.

Eczane Koltuğu : Firmamız siz, personelleriniz ve müşterileriniz için son derece kullanışlı ve rahat koltuklar üretmektedir.

Eczane dekorasyon firmamızda ayrıca, toksik asepare ve produi dolabı ile LED aydınlatma ürünleri de üretilmektedir. Tüm bu ürünler dışında onur eczane dekorasyonu firmamız, tabela ve totem ihtiyaçlarınız içinde çözümler üretmektedir. Eczane dekorasyon alanında moda trendlerine uygun olan ve sektördeki yenilikleri yakından takip ederek çalışma sistemine entegre ederek hizmet veren firmamız, 8 yıllık çalışma hayatı boyunca ülkemizin farklı bölgelerinde ve illerinde olan 500 adet eczanenin dekorasyon, tasarım ve dizayn işlemlerini tamamlamıştır. Sizde onureczanetasarimi.com adresini ziyaret ederek firmamızın sunduğu hizmetlerini ve referanslarını detaylı olarak inceleyerek firmamızla çalışmaya hemen başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder