31 Temmuz 2013 Çarşamba

Dış Ticaret Eğitimi



Platform Akademi – Kurumsal Eğitimler

Emeklilik zamanınız geldiğinde emeklilik başvurusu yapma işlemine emeklilik tahsis işlemleri adı verilmektedir. Emeklilik tahsis işlemlerini başlatmadan önce gerekli olan durumunuzu veya belgelerinizin tam olup olmadığını kontrol etmekte fayda vardır. Aksi takdirde başvurunuzda çıkacak olan herhangi bir eksiklikte başvurunuzun iptal olmasına neden olabileceği gibi emekli ücretinizi daha geç alma durumu söz konusu olacaktır.


Sigortalılık süresi, borçlanmalar, sigorta prim ödeme gün sayısı, sigorta yaş haddi, yaş hadlerinde indirim yapılması gibi birçok unsur emeklilik tahsis işlemlerinde karşınıza çıkacaktır. Bu bağlamda size yardımcı olacak ve yol gösterecek uzman bir kişiye danışmanız sizin için en iyisi olacaktır. Çevrenizde bu konularla ilgili uzman kişiler bulamazsanız insan kaynakları eğitimi alanında kendini geliştirmiş ve emeklilik işlemleriyle ilgili tüm yasal prosedürlerin uygulamalı olarak anlatıldığı MEB sertifikalı insan kaynakları eğitimi kurumlarında bilgilendirmeler yapılmaktadır.


Emeklilik işlemlerini yerine getirdikten sonra emeklilik tahsis dilekçesi dediğimiz belgeyi doldurup kuruma verilmesi emeklilik tahsis işlemlerini başlaması için yeterlidir. SGK, BAĞKUR gibi bütün kurumlar için işlem aynıdır. Başvurudan sonra verilen tahsis numarası ile emeklilik takibini yapabilirsiniz.


Platform akademi olarak uzman eğitmenlerimiz ile Dış Ticaret Eğitimi, finans eğitimi, Sgk eğitimi ve kurumsal eğitimler vermektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder