13 Haziran 2013 Perşembe

Antalya rent a car



Antalya ilinin en kaliteli, en güvenli ve en iyi rent a car firması olan Antalya Airport Car Rental firmamız, sektördeki 32 yıllık geçmişiyle Antalya araba kiralama ve Antalya kiralık araç ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Antalya rent a car firmamız, ülkemizin tam 46 farklı ilinde müşterilerine rent a car hizmeti vermektedir. 32 yıllık çalışma hayatı sayesinde yeterli düzeyde bilgi, birikim ve tecrübe elde eden firmamızın bünyesinde çalışan tüm personeller alanında uzman olan kişilerden oluşmaktadır. Antalya rent a car hizmeti veren firmamızın hizmet politikalarının başında %100 müşteri memnuniyeti gelmektedir. Antalya rent a car firmamıza araç kiralamak için gelen müşteriler araç kiraladıktan önce ve sonra, sunduğumuz tüm hizmetlerden memnun kalarak gelecekteki tüm araç kiralama ihtiyaçlarını firmamızdan karşılamaktadır. Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve illerinde Antalya rent a car firmamızı tercih eden çok sayıda müşterimiz bulunmaktadır.

Antalya Rent A Car Hizmeti :


Son derece alternatifli hizmet koşulları çerçevesinde hizmet veren firmamızın sunduğu alternatifli, avantajlı ve ekonomik Antalya rent a car koşulları size de cazip gelecek. Antalya araba kiralama ihtiyaçlarınızı firmamız üzerinden karşılayarak araba kiralama hizmetimizin öncesinde ve sonrasında herhangi bir problem yaşamayacaksınız. Antalya araba kiralama firmamızın hizmetleri uzun ve kısa olmak üzere kiralama süreleri, tek yön kiralama, hava limanları hizmeti, araç teslim alma ve bırakma gibi birbirinden farklı konulardan oluşmaktadır. Sunulan kapsamlı ve alternatifli hizmetler sayesinde müşteriler bir araba kiralama firmasından bekledikleri tüm hizmetleri sorun yaşamadan alabilmektedirler. Antalya kiralık araç firmamızın sunduğu hizmetlerin tamamı ve hizmetler hakkında detaylı bilgiler alttaki gibidir.

Antalya Araba Kiralama Koşulları :


Kiralama Süreleri : Antalya rent a car firmamızdan kiralayacağınız araçların kiralama süresi en az 24 saat olarak belirlenmiştir. 24 saat yani 1 günlük araç kiralayan müşteriler, aracı 24 saatten sonraki zaman içerisinde 2 saatten daha geç bir sürede teslim ettikleri taktirde tam gün ücretlendirmesi uygulanmaktadır. Antalya rent a car firmamız en az kiralama süresini 24 saat olarak belirlemişken, en fazla kiralama süresini 30 gün olarak belirlemiştir. Antalya kiralık araç firmamızdan 30 günlük kiralık araç taleplerinize özel ücretlendirme uygulanarak alacağınız hizmet çok daha ekonomik hale gelir.

Tek Yön Kiralama : Tek yön araç kiralama hizmetimiz standart araç kiralama hizmetimize göre farklı tarife üzerinden ücretlendirilmektedir. Antalya rent a car firmamızdan tek yön araç kiralama hizmeti alan müşterilerimizin kiralama süresi baz alınmadan, tek yön ücreti uygulanır. Bu durumun nedeni ise, aracın Antalya'dan farklı bir ile iade edilmesidir.

Araç Teslim Alma Araç Bırakma : Günün her saati aralıksız olarak hizmet veren uluslar arası hava limanları ofislerimize dilediğiniz saatte kiraladığınız aracı herhangi bir ücrete tabi olmadan teslim edebilirken, diğer ofislerimize teslim edeceğiniz araçları mesai saatleri dışında teslim ederseniz, ek ücret tarifesi uygulanmaktadır. Ücretlendirme ve mesai saatleri bilgileri için ofislerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sürücü Belgesi Bilgileri : Antalya rent a car firmamızdan araç kiralayabilmeniz için en az 24 yaşını doldurmuş olmanız ve 2 yıllık ehliyetinizin bulunması gerekmektedir. Antalya rent a car firmamızın lüks araç kiralık araçlar hizmetinden faydalanabilmeniz içinse, en az 27 yaşında olmanız ve 5 yıllık ehliyetinizin bulunması gereklidir.

İlave Sürücü Koşulları : Antalya rent a car firmamızdan araç kiralayan müşterimizin dışında farklı bir kişinin aracı kullanabilmesi için aracı kullanacak kişininde kullanım yaşı ve sürücü belgesi kriterlerine uygun olması gerekmektedir. Ayrıca, bu kişinin kriterlere uygun olduğu ve gerekli durumlarda aracı kullanabileceği sözleşmeye kayıt edilmelidir. Aksi taktirde, herhangi bir kaza durumunda araç kiralayan ve kayıtlı olan kişi dışında başka bir kişinin aracı kullandığı tespit edilirse yapılan araç sigortaları geçersiz hale gelir.

Ücretlere Dahil Olan ve Olmayan Konular : Antalya rent a car firmamızdan kiralayacağınız araçlar için araç bakım giderleri, kilometre kullanım hakkı, cam lastik ve far sigortası ile kasko ücretlendirmeye dahildir. Antalya rent a car hizmeti veren firmamızdan kiralayacağınız araçlar için ücretlendirmeye dahil olmayan konular ise trafik cezaları, yakıt, otoyol ücretleri, tek yön ücreti, mesai saatleri dışındaki araç teslim etme ücretleri, navigasyon cihazı, bebek koltuğu ve KDV şeklindedir.

Ödeme Koşulları : Antalya rent a car firmamızdan kiralayacağınız araçların ücretini dilerseniz peşin ödeme yaparak ödeyebilirken, dilerseniz kredi kartı kullanarak ödemenizi yapabilirsiniz. Antalya rent a car firmamızın müşterilerine sunduğu hizmetler ve diğer tüm konular hakkında detaylı bilgi almak için Antalya rent a car firmamızın resmi web sitesi olan www.airportantalyacarrental.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder