16 Haziran 2013 Pazar

eczane tasarım



Türkiye'nin en kaliteli, en güvenli ve en ekonomik eczane tasarım firması olan firmamız, geçmişten günümüze yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübeyle müşterilerine en iyi eczane tasarım hizmetini vermektedir. Firmamız sektörde tam 8 yıldan bu yana hizmet vermekte olup, kurulduğu tarihten bugüne dek tam 500 adet eczanenin eczane tasarım, dizayn ve dekorasyon işlerini tamamlamıştır. Son derece geniş bir hizmet ağına sahip olan onur eczane tasarımı firmamızın yürüttüğü tasarım, dekorasyon ve dizayn hizmeti ülkemizin tüm bölgelerini, illerini ve ilçelerini kapsamaktadır. Eczane tasarım firmamızın sunduğu güvenli, kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmetin farkında olan ülkemizin farklı bölge, il ve ilçelerinde hizmet veren yüzlerce eczane sunduğumuz hizmetlerden faydalanarak tasarım, dekorasyon ve dizayn işlerini firmamıza yaptırmaktadır. Eczane tasarım hizmetimizden faydalanan eczaneler, bulundukları illerde ve bölgelerde tasarım hizmeti veren farklı eczane tasarım firmaları bulunmasına rağmen firmamızdan hizmet alarak vermiş olduğumuz hizmetin ne denli kaliteli ve ideal olduğunu ortaya koymaktadırlar.

Eczane Tasarım İşlemlerini Nasıl Yapıyoruz ?


Günümüzün modern eczane tasarım modellerine uygun bir şekilde tasarım işlemlerini yürütmekteyiz. Eczane tasarım işlemlerini yürütürken geçmişten günümüze gelen bilgi, birikim ve tecrübemizi projelendirme, uygulama ve tasarım aşamalarında kullanarak, son derece şık, kaliteli ve dayanıklı modeller üretiyoruz. Eczane dekorasyon işlemlerinde estetiksel görünümüyle göz kamaştıran, kaliteli, kullanımı kolay ve uzun ömürlü malzemeler kullanmaktayız. Kullandığımız malzemeler firmamızın hizmet politikalarının olmazsa olmazları arasında yer alan %100 müşteri memnuniyeti politikasını yerine getirebilmemizi sağlayan en önemli etkenler arasında yer almaktadır. Güler yüzlü, sıcak kanlı, sabırlı, anlayışlı ve alanında uzman kişilerden oluşan personelimiz %100 müşteri memnuniyeti politikamızı yerine getirebilmemizi sağlayan bir diğer önemli kriter olarak öne çıkmaktadır. Eczane tasarım firmamızın profesyonel personelleri tarafından eczane tasarım, eczane dekorasyon ve eczane dizayn imalatlarında kullandığımız malzemelerden bazıları alttaki gibidir.

* MDFLAM

* SUNTALAM

* LAMİNAT

* SMART ÇEKMECE SİSTEMLERİ

Eczane tasarım aşamalarında kullandığımız bu malzemelerden MDFLAM, SUNTALAM ve LAMİNAT malzemeleri sayesinde ürünlerimizle eczanenizin farklı noktalarında temasın olduğu bölgelerde dayanıklılığı güçlendirerek ürünlerin ömrünün uzun olmasını sağlamaktayız. Özellikle, LAMİNAT malzeme kullanmamız ürünlerin banko, kapak ve çekmece bölgelerindeki deformasyonların engellenmesinde büyük rol oynamaktadır. İmalatını yaptığımız ürünlerin çekmecelerinde ise, SMART çekmece sistemleri kullanıyoruz. Eczane dekorasyon hizmeti veren firmamızın sunduğu alternatifli hizmet koşulları, dayanıklı ürünleri, hizmet kalitesi, garanti kapsamı ve ekonomik ödeme seçenekleri sayesinde eczacılar firmamızı tercih ederek en iyi hizmeti almanın verdiği ayrıcalıkla müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedirler. Sizinde eczane tasarım hizmetine ihtiyacınız varsa, eczane tasarım sektörünün 1 numaralı firması olan onur eczane tasarımı firmamızı tercih edebilirsiniz.

Onur Eczane Tasarım Politikaları :


Eczane tasarım, dekorasyon ve dizayn alanlarında olan tüm gelişmeleri müşterilerinin bilgisine sunarak, firmamızdan hizmet alan eczacıların modern tasarımların gerisinde kalmamasını sağlayan firmamız, sunduğu kapsamlı ve istikrarlı hizmetler sayesinde sektörde fark yaratmaya devam etmektedir. Güneyden kuzeye, kuzeyden iç anadoluya, iç anadoludan batıya kadar ülkemizin her yerine eczane dizayn hizmeti veren firmamızın bir diğer özelliği de yenilikçi hizmet anlayışıdır. Eczane dizayn firmamız sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri eczane tasarım işlemlerine entegre ederek müşterilerinin kaliteli, güvenli, hızlı ve ekonomik eczane tasarım hizmeti almalarının dışında modern ve modaya uygun tasarımlardan faydalanmalarını da sağlamaktadır. Eczane tasarım firmamız tarafından bugüne dek eczane tasarım işlemleri yapılan yüzlerce eczaneyi incelemek, tasarım modellerimize bakmak ve hizmet koşullarımız hakkında çok daha kapsamlı bilgi edinmek için firmamızın resmi web sitesi olan www.onureczanetasarimi.com adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder