14 Haziran 2013 Cuma

Süblimasyon



Baskı ürünleri alanında hizmet veren www.transfermatik.com şirketimiz, ülkemizin en kaliteli, en güvenli ve en iyi baskı ürünleri şirketidir. Süblimasyon baskı ürünleri şirketimizdeki farklı marka ve modellerdeki süblimasyon baskı ürünlerini inceleyip, size en uygun olan ürünü son derece ekonomik fiyat koşullarıyla sipariş verebilirsiniz. Siparişini verdiğiniz baskı ürünlerini en kısa süre içerisinde kargo aracılığıyla adresinize göndermekteyiz. Sihirli kupa ihtiyaçlarınızı da karşılayan şirketimiz, kaliteli hizmeti güvenli, hızlı ve ekonomik koşullar altında siz değerli müşterileriyle buluşturmaktadır. Süblimasyon, sihirli kupa ve baskı ürünleri siparişlerinizin ödemesini dilerseniz peşin, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme seçeneklerinden herhangi birini tercih ederek yapabilirsiniz. Son derece geniş bir ürün grubuna sahip olan şirketimizin ürün grupları ; 3d süblimasyon baskı sistemleri, Transfer baskı kağıdı, Süblimasyon yazıcı, Transfer baskı makina presleri, Süblimasyon mürekkebi, Yedek parça, Toptan süblimasyon ve Plaket malzemeleri şeklindedir.

En Kaliteli Süblimasyon Baskı Ürünleri !


Yukarıda paylaştığımız ürün gruplarından gördüğünüz üzere, şirketimiz bir hayli geniş olan bir ürün grup yelpazesine sahiptir. Süblimasyon baskı ürünleri şirketimizin birbirinden farklı özelliklere sahip olan ürün grupları sayesinde tüm baskı ürünleri ihtiyaçlarınızı avantajlı koşullar altında karşılayabilirsiniz. Türkiye'nin farklı bölge ve illerine baskı ürünleri hizmeti veren şirketimiz, sektöre öncülük yapmaktadır. Sunduğumuz avantajlı hizmet koşullarının farkında olan binlerce kişi, şirketimizi tercih ederek baskı ürünleri ihtiyaçlarını şirketimiz üzerinden karşılamaktadır. Süblimasyon baskı ürünlerimizin tamamı en az 2 yıl garanti kapsamında olan ürünlerden oluşmaktadır. Süblimasyon baskı ürünlerimizin kullanılabileceği çok sayıda farklı alan bulunmaktadır. Ürünlerimizi kullanabileceğiniz alanlar Tişört baskı, Kupa bardak baskı, Şapka baskı, Tabak baskı, Süblimasyon yazıcı baskı, Plaket baskı, Plaket kesme, Transfer kağıdı, Süblimasyon Bebek önlüğü, Süblimasyon Kravat, Süblimasyon takvim ve Sihirli kupa şeklindeki alanlardır.

%100 Müşteri Memnuniyeti Politikasıyla Süblimasyon Baskı Hizmeti !


Transfermatik.com şirketimiz %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle müşterilerine hizmet vermektedir. Baskı ürünleri şirketimizin sunduğu son derece avantajlı hizmet koşullarının yanı sıra, alanında uzman kişilerden oluşan güler yüzlü, anlayışlı, sabırlı ve hoş görülü çalışanlarımız %100 müşteri memnuniyeti ilkesini gerçekleştirebilmek adına önemli olan bir diğer faktördür. Uzun yıllardan bu yana sektörde müşterilerine en kaliteli, en iyi, en avantajlı, en hızlı ve en güvenli baskı ürünleri hizmetini son derece ekonomik fiyatlar altında müşterileriyle buluşturan transfermatik.com şirketimiz, müşterilerinden aldığı güçle çalışma hayatına istikrarlı bir şekilde devam etmektedir. Müşterilerinden gelen her türlü istek, şikayet, öneri ve taleplerle itinayla ilgilenen şirketimiz, tüm sorularınıza ve görüşlerinize anında cevap vermektedir. Süblimasyon baskı ürünleri şirketimizin sunduğu hizmetleri çok daha detaylı incelemek ve referanslarımıza göz atmak için şirketimizin resmi web sitesi olan www.transfermatik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder