7 Haziran 2013 Cuma

Ukash



Müşterilerine /24 kesintisiz olarak hizmet veren ukashyeri.com firmamız, ukash kart ihtiyaçlarınızı son derece hesaplı olan fiyat tarifleri üzerinden sağlıyor. 19 rakamdan oluşan ve tek kullanımlık olan ukash kartlar tıpkı telefonlara yüklenen kontör gibi bir defaya mahsus olmak üzere kullanılabilir. Ukash kart fiyatları sektörde euro üzerinden belirlenmekte olup, bu nedenle kart ücretleri de euro iniş çıkışlarına göre anlık bir şekilde farklılıklar gösterebilir. Ukas kart hizmeti veren firmamız www.ukashyeri.com üzerinden en güncel kart bilgilerine ulaşabilmeniz mümkündür. Ayrıca, firmamız müşterilerine ukash bozdurma hizmeti de sunmaktadır. Kart bozdurma işlemi dışında firmamız üzerinden kart komisyonları hakında da detaylı bilgi edinebilmeniz mümkündür. Ukash bozdurma hizmetimiz alttaki gibidir.

Ukash Bozdurma :


Ukash bozdurma hizmeti sunan firmamızın sunduğu bu hizmetler belirli kriterler çerçevesinde sunulmaktadır. Firmamızın belirlediği bu kriterler doğrultusunda hızlı, güvenli ve bir hayli ekonomik fiyat tarifeleri üzerinden kart bozdurma işlemleri tamamlanmaktadır. Ukash bozdurma işlemi için firmamızın belirlediği alt limit en az 50 euro olarak belirlenmiştir. Firmamızın belirlediği alt limit 50 euro şeklindeyken, 50 euro üzerinde dilediğiniz kadar kart bozdurma işlemini firmamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Firmamızın sunduğu hizmetlerden günün her saati kesintisiz olarak faydalanabilmeniz mümkündür. Kart bozdurma işlemi hakkında detaylı bilgilendirme yaptıktan sonra, kart komisyonları hakkında bilgiler verelim. Sektörde hizmet sunan firmalar sundukları hizmetlerden belirli oranlarda komisyon almaktadır. Ukash komisyonları ile alakalı detaylı bilgi attaki gibidir.

Ukash Komisyonları :


Euro kuru üzerinden satışı yapılmakta olan ukash kart yasal olarak satışı gerçekleştirilen bir karttır. Yasal satış yapılması nedeniyle, satışlarda devlete vergi ve kdv gibi ödemeler yapan firmalar yaptıkları bu ödemeleri müşterilerine yansıtır. Müşterilerine yansıyan ücretler, kart komisyonları olarak nitelendirilmektedir. Fakat, kredi kartı kullanılarak yapılan kart satışlarında yatırılan para miktarına göre kart ücretleri çok daha hesaplı hale gelmektedir. Ucuz ukash kart almak istiyorsanız, kredi kartı tercihinde bulunmanızı tavsiye ederiz. Sektöre öncülük eden firmamız hızlı, güvenli ve yasal olarak hizmet vererek müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermektedir. Firmamızın resmi web sitesini ziyaret ederek kart ücretlendirme paketleri, kart bozdurma ve sunduğumuz diğer hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder