29 Haziran 2013 Cumartesi

fizik tedavi



Merhaba

Sağlığımız her şeyden önemli.Hastalığımızın belirtilerini,tedavi şekillerini, alabileceğimiz önlemleri öğrenmek bizleri rahatlatıyor.Sanal ortamda bu sitelerden çok var.Benim bu gün sizlere tanıtacağım sitenin bunlar içinde ayrı bir yeri var.Önce sitemizin adresi: Fizik tedavi Adreste ki fizik tedavi ibaresi sizleri yanıltmasın. Çünkü sitenin içeriğinde fizik tedavi, alanlardan sadece biri. Ancak bu konuda site, özgün makaleler, videolar, uzman görüşleri açısında çok zengin Fizik tedavi terminolojisi hakkında merak edeceğiniz her konuyu değinilmiş. Sitedeki sağlık bölümleri çok iyi tasnif edilmiş ve kişinin kullanımına sunulmuş. Genç anneler, sitedeki çocuk sağlığı bölümü tam size göre. Bu bölüm en sade anlatımla bebeğinizin rahatsızlıklarını öğrenip ona göre önlem almanızı sağlayacak donanımda. Bebeklerin neden ağladığı, bebeklerde ki ağrılar ve belirtileri ki pek çok annenin ağrıdan kıvranan yavruların sıkıntılarını gidermede yararlanacakları sanal bir hekim mahiyetinde.Ve ya çocuklarda migren,bu konudaki bilgilendirmelerden sadece birkaç tanesi

Fizik tedavi Sitesi sağlık sorunlarına çok geniş bir yelpazeden bakmış. En genel sağlık konularından başlamış ve kademeli olarak en ince ayrıntıya kadar inmiş. Sitede göze çarpan içeriğine duyduğu güven. Öyle ki ismini duyduğumuz zaman bile korktuğumuz kanser hakkında bile gerekli bilgilendirmeyi yapmaktan kaçınmamış. Özellikle çok fazla teknik terimler vermeden belli başlı kanser tiplerini tanıtarak bu konuda güzel bir çalışma yapmış.

Sitenin destek ve hareket sistemi ile ilgili rahatsızlıklar ve bunların çözümleri alanında sağlam bir veri tabanı oluşturma çabası gözden kaçmıyor. Şu ana kadar bunu başardıklarını söyleyebiliriz. İnsan sağlığını anlatırken olabildiğince ayrıntıya gir. Ama en sade biçimi ile anlat. Temel misyon bu.

Kaynak: http://www.fiziktedavi.web.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder