7 Haziran 2013 Cuma

Kurye



Müşterilerine bir hayli hızlı, güvenli ve ekonomik fiyat tarifeleri üzerinden kurye hizmeti veren www.pointkurye.com firmamız, sunduğu hizmeti yüksek kalite standartları doğrultusunda sunmaktadır. Kurye firmamızın çalışanları deneyimli ve alanında uzman olan personellerden oluşmaktadır. Müşterilerine kaliteli ve efektif çözümler sunan firmamız istikrarlı olarak hizmet ağını genişletmeyi ve başarı elde etmeyi benimseyen bir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet verir. Paylaştığımız bu kriterler çerçevesinde hizmet veren firmamızın hizmet politikaları iki temel etken üzerine kurulmuştur. Firmamızın hizmet politikalarını belirleyen temel etkenler alttaki gibidir.

1 - %100 Müşteri Memnuniyeti Odaklı Hizmet Politikası

2- Yenilikçi, Güvenli ve Hızlı Hizmet Koşulları

Yukarıda paylaştığımız iki temel etken üzerine müşterilerine kurye hizmeti veren firmamızın müşteri potansiyeli her geçen gün giderek artış göstermektedir. Kurye firmamız bu sayede hem kendi menfaatlerini korumakta hemde müşterilerimizin menfaatlerini güvence altına alarak %100 müşteri memnuniyeti oluşturmaktadır. Kurye firmamızın uzman personeli güler yüzlü, anlayışlı ve sabırlı kişilerden oluşur. Firmamızı tercih eden müşterilerimiz hızlı, güvenli, kaliteli ve ekonomik hizmet koşullarımızın sunduğu avantajlar nedeniyle ihtiyaçlarını sürekli firmamızla gidererek çözüm ortaklarımız arasına katılmaktadırlar.

Kurye Hizmetlerimiz :


* Küçük paket taşımacılığı,

* Döküman taşımacılığı,

* Evrak taşımacılığı,

* Express dağıtım kampanya,

* Duyuru broşürleri,

* Açılış broşürleri,

* Tanıtım broşürleri,

* Davetiye dağıtımı,

* Tebrik kartları dağıtımı,

* Toplu yada az sayıdaki fatura işlemleri.

Yukarıdaki hizmetlerimizden de gördüğünüz üzere firmamız, müşterilerine son derece alternatifli hizmet koşulları çerçevesinde hizmet vermektedir. Kurye firmamızın alternatifli hizmet koşulları çerçevesinde hizmet vermesi ve sunduğu hizmeti güvenli, hızlı ve ekonomik bir şekilde sunması tüketicileri cezbetmektedir. Avantajlı hizmet koşullarımız sayesinde tüketiciler ihtiyaçlarını Pointkurye firmamız üzerinden karşılamaktadır. Ayrıca, yukarıda paylaştığımız hizmetlerimizi birbirinden farklı dağıtım yollarıyla sunmaktayız. Kurye dağıtım hizmetlerimizdeki farklı yollar alttaki gibidir.

* Arabalıkurye

* Motokurye

* Vipkurye

* Yayakurye

* Kurye kiralama

Sektörde uzun yıllardan bu yana müşterilerine hizmet veren ve sektörün en iyi, en kaliteli, en güvenli, en sorunsuz ve en hızlı kurye firması olan pointkurye.com firmamızdan hizmet almak sizin elinizde. Türkiye'nin 1 numaralı kurye dağıtım firmasından hizmet almak istiyorsanız, kaliteli, ekonomik, hızlı ve güvenli hizmet politikasını benimseyen Point Kurye firmamızı tercih edebilirsiniz. Point kurye firmamızdan hizmet almaya hemen başlamak ve detaylı bilgi edinmek için firmamızın resmi web sitesi olan www.pointkurye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder