24 Haziran 2013 Pazartesi

Karel Servis




Karel santral sistemi ile günümüzün teknolojisi ile haberleşme sektörü her geçen gün diğer pek çok sektöre göre çok daha hızlı gelişmektedir. Buna göre karel santral için şimdiki yazımızda karel servis ile karel santral servisi ile ilgili tüm haberleşme çözümlerinden bahsedeceğiz. Karel servis denildiği zaman akla ilk gelen fikir dahili hatlar arası haberleşme sistemi tabiki bu karel santral dahili hatlar ve harici hatlar arası haberleşme sistemidir. Fakat karel servis sadece harici ve dahili hatların haberleşmesi değil bu haberleşmenin daha kolay pratik olarak kullanılabilmesi için birçok karel santral programı vardır. Şimdiki yazımızda sizlere karel santral yeteneklerinden bahsetmeye çalışacağız.

Karel Servis Hizmeti :


Öncelikle karel santrali ve karel servis hizmetlerinden bahsedecek olursak, karel santrali santral konusunda 1 numaralı marka yapan en büyük sebeplerinden birincisi yaygın karel servis ağıdır. Karel santraller karel servis ağı konusunda gelişmiş yapıya sahiptir. Nerede şirketiniz olursa olsun karel santraliniz varsa ona karel servis desteği almanız çok kolay. Karel servis İstanbul'un tüm bölgelerine hızlı ve aynı gün içinde hatta birkaç saat içinde karel servis sisteminize müdahale ediyor ve karel santral arızalarınızı ortadan kaldırıyor. Karel santral alırken dikkat edilmesi gereken hususlardan da kısaca bahsetmek gerekiyor.

Santral almadan bilinmesi gereken 9 Altın püf noktası:


1-Satınalacağınız telefon santralinde (cıd) arayan numara bilgsini göstermeli mi ?
2-Satınalacağınız telefon santralinde robot operatör olmalımı ?
3-Satınalacağınız telefon santralinde kaç farklı konferans özelliği olamalı ?
4-Satınalacağınız telefon santralinde voip olmalı mı (farklı noktalar arası haberleşme protokolü voice ower ip) olmalı mı?
5-Satınalacağınız telefon santralinde santralin kapasitesi sınırı ne olmalı ?
6-Satınalacağınız telefon santralinde görüşmeler ses kayıt yapımalımı ?
7-Satınalacağınız telefon santralinde fon müziğini istediği zaman değiştirilebilirmi pc den ?
8-Satınalacağınız telefon santralinde gelen giden çağrıları raporlamalımı pc den ?
9-Satınalacağınız telefon santralinde çokça santral servisi ağına sahip olmalı mı ?

Karel santraller gelişen teknoloji ile kendi aralarında sınıflara ayrıldılar önceleri karel santraller tek tip analog veya sayısal setler kullanılırken, şimdi karel dijital santral ip santral sayısal santral özel çağrı merkezi sistemleri üretiyor satıyor ve desteği sunuyor. Karel santral modellerini sıralayarak kısa kısa bahsederek geçeceğiz karel santral servisi ve karel servis desteğide aşağıda belirttiğim santrallere mevcuttur. Karel santral sisteminin en küçük bireyi olan karel ms26s 2 dış hat 6 dahili hat kapasitesine sahip sabit kapasiteli arayan numarayı göstermeyen analog bir santraldir. Lt26 santral konsolu olarak kullanılabilir Karel ms26c karel ms26 nın özelliklerine ek olarak arayan numarayı gösterir. Karel ms38s 4 dış hat ve 8 dahili hat bağlantısı yapılabilir sabit kapasiteli bir santraldir.

Arayan numarayı göstermez aksesuar olarak karel op 50 op48 ft15 evm38 robot sisteme entegre edilebilir opsiyonel olarak. Karel ms38c tüm bu özelliklere ek olarak arayan numarayı gösterir. Sms gönderimi telekom hattı üzerinden yapabilir ve analog bir santraldir. Karel ms48s santral arayan numarayı göstermez başlangıç kapasitesi 4dış hat 12 iç hat ve 6 dış 18 iç hat, 8 dış 24 iç hat, 10 dış 30 iç hat, 12 dış 36 ve 8 40 olarak satışa sunulmakta tüm karel ms48 aksesuarları ile uyumludur.
Karel ms48c santral ms48 in özelliklerine ek olarak arayan numarayı gösterir ve telekom hatlarının desteklediği hatlara sms gönderebilir. Karel teknik servis ve santral sistemlerini incelerken (s) modelleri arayan numaraları göstermediğini (c) modellerinin de arayannumarayı gösterdiğini anlayabiliriz. Karel santral servisi ile irtibata geçerek karel santral hakkında görüşebilir karel servis talebinde bulunabilirsiniz.

Karel servis karel yetkili kurumunca eğitimleri verilmiş gerekli sertifikasyon sınavlarından başarı ile geçmiş personelleri bünyesinde tutan karel servis hizmeti şirketi müşterilerinin iletişim problemlerini ortadan kaldırmak için çalışıyor. Karel servis hizmeti İstanbul bölgelerine sunan www.karelsantralservis.net sitesi üzerinden hemen bir karel servis talebinde bulunabilir veya yeni yeni açılacak şirketinize uygun bir karel santral seçmek için karel santral servisimizden destek alabililirsiniz. Karel teknik servis den teknik servis talebinde bulunurken yapmanız gereken tek şey karel santral model bilgisi paylaşmanız iletişim adresi ve iletişim bilgilerini karel santral ekibimizden bir karel servis personeli çağırmanız. Karel teknik servisimiz size en kısa sürede şirketinize sevk edilecek karel santral probleminiz ortadan kalkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder