1 Haziran 2013 Cumartesi

tasarım



Günümüzde sosyal medya kullanımı inanılmaz boyutlara ulaşmış durumda. Kurumsal firmalar, ulusal ve yerel starlar, sade vatandaş ve aklınıza gelebilecek her kesimden büyük kitleler sosyal medya'yı yoğun olarak kullanmakta.

Ülkemizde Facebook ile başlayan bu çılgınlık, Twitter ve Instagram kullanımı ile birlikte zirveye ulaştı. Bunların yanı sıra Google+, Wordpress, Tumblr ve Pinterest kullanım oranlarımızda bir hayli yüksek. Her birimizin profil sayfaları ve o sayfaların içini süsyleyen fotoğrafları mevcut. Tasarım anlamında öne çıkan kullanıcılar daha büyük kitlelere ulaşabiliyor ve sosyal medya kullanımını daha efektif hale getirebiliyor.

Tüm bu sosyal medya araçlarını ve görsel tasarım öğelerini bir arada harmanlamak için oldukça kullanışlı ve eğitici web siteleri mevcut, VUUB.net'de bunların başında geliyor. Sürekli güncellenen içeriği ve profesyonel editöryel kadrosu ile en eğitici ve bilgilendirici makaleleri VUUB.net içerisinde kolaylıkla bulabilir, sosyal medya'da öne çıkmanız için gereken tüm bilgileri VUUB.net aracılığı ile edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder