14 Haziran 2013 Cuma

Samsun Oto Kiralama



Site Adı: Beram Rent A Car - Samsun Oto Kiralama
Site Adresi: beramrentacar.com

Otomotiv sektöründe hizmet veren Beram Rent A Car her yıl yenilenen araçları, deneyimli kadrosu, gelişen hizmet anlayışı ile sektörün güvenilir kuruluşları arasında yerini almıştır. Taşımış olduğu misyonla "Müşteri Odaklı Yönetim ile Müşteri Memnuniyetini En Üst Seviyede Tutmayı" prensip haline getiren Beram Rent A Car'da ihtiyacınıza uygun esnek ve ekonomik çözümlere bulabilme imkanına sahipsiniz.

Beram Rent A Car 2. El otomobil alım satımı, filo kiralama hizmeti ve bünyesinde bulunan araçları ile şoförlü veya şoförsüz Samsun Oto Kiralama, şehirlerarası şoförlü ulaşım, vip araç kiralama, transfer ve makam aracı tahsisi hizmetlerini 1 günlükten 3 yıla kadar Samsun Araç Kiralama hizmetini 7 gün 24 saat kesintisiz olarak sunmaktadır.

Neden bizi tercih etmelisiniz:

Çünkü güvenliğiniz bizim için önemlidir. Araçlarımız maksimum 2 veya 3 seneliktir. Bu süreyi tamamlayan araçlar sürekli olarak arıza çıkarmaya başladıkları ve daha çok bakıma ihtiyaç duydukları için filomuzdan çıkarılmaktadırlar. Dolayısıyla çok düşük model aracımız bulunmamaktadır. Samsun Rent A Car sektöründe kişi güvenliğine önem veren şirketlerden biriyiz.

Sözleşme oluşturulurken ne tür evraklar istiyorsunuz?
Geçerli kimlik ve sürücü belgesi dışında ayrıca, TC Kimlik Numaranız, adres, telefon bilgileriniz ve kredi kartı bilgileriniz gerekmektedir. Yurt dışından gelen gurbetçi vatandaşlarımızdan ise pasaport, sürücü belgesi, gerekli görülürse depozito talep edilmektedir.

Araçların bakımlı olduğuna güvenebilir miyim?
Araçların kirada iken arıza çıkarması bizlere hem ekonomik hem de personel açısından ek yük getirmektedir. Bu nedenle araçların bakımları aksatılmadan yapılmaktadır. Ayrıca araçlarımızın çoğunluğu üretici firma garanti kapsamında olduğundan bakımlar yetkili servisler tarafından yapılmaktadır.

Bize nasıl ulaşabilirsiniz:
GSM: 0542 796 93 55
GSM: 0544 457 00 55
http://beramrentacar.com/
Google Map: http://tinyurl.com/qhqnrgp
İsmet İnönü Bulvarı NO: 42
Atakum Ömürevleri - Samsun
(Ömürevleri tramvay durağından Samsun istikametine doğru 300 metre ileride...)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder