25 Ağustos 2013 Pazar

çadır



Sektörün öncü firmalarının başında gelen Efor çadır firmamız, 10 yılı aşkın çalışma hayatı boyunca çok sayıda tüketiciye çadır, branda, tente ve şemsiye tedarikinde bulunmuştur. Efor çadır firmamızın satışa sunduğu ürünlerin tamamı firmamızın üretim tesislerinde üretilmektedir. Bu nedenle, ürünlerimiz son derece ekonomik fiyat tarifeleri üzerinden müşterilerimizle buluşturmaktayız. Firmamız bünyesinde çalışan personellerimiz, üretim aşamalarında ince işçilik yaparak üretim işlemlerini tamamlamaktadır. Kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarla müşterilerinin hizmetine sunan firmamız, sunduğu kaliteli ve ekonomik hizmet sayesinde sektörde fark yaratarak en çok tercih edilen çadır, branda, tente ve şemsiye firması konumunda bulunmaktadır.

Efor çadır, branda, tente ve şemsiye ürünleri :


Sunduğu avantajlı ve kaliteli hizmet sayesinde kısa süre içerisinde sektörün en çok ilgi gören firması haline gelen Efor çadır firmamız, her geçen gün popülerliğini giderek arttırmaktadır. Efor branda şirketimiz bünyesinde satışa sunulan ürünlerin sıra dışı modelleri ve kaliteli işçiliği nedeniyle tüketiciler ürünlerimize yoğun olarak ilgi göstermektedir. Efor çadır firmamızın İstanbul başta olmak üzere, Türkiye'nin tüm bölgelerine ve illerine çadır, tente, branda ve şemsiye hizmeti vermektedir. Firmamızın hizmet ağının ülkemizin tüm bölgelerini ve illerini kapsaması, müşterilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Efor şemsiye firmamızın sunduğu kaliteli, avantajlı, güvenli ve hızlı hizmeti alan müşterilerimiz aldıkları ayrıcalıklı hizmeti diğer tüketicilerle paylaşarak firmamıza referans olmaktadırlar.

Profesyonel çadır ürünleri :


Efor çadır şirketimizin profesyonel tasarıma ve işçiliğe sahip olan profesyonel çadır ürünleri müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliklere sahiptir. İade garantisi güvencesiyle satış yapan Efor çadır firmamız, müşterilerinin menfaatlerini temel hizmet politikası olarak belirlemiştir. Efor tente firmamızın hizmet politikası doğrultusunda %100 müşteri memnuniyetini oluşturabilmek adına hizmetlerimizi aralıksız olarak devam ettirmekteyiz. Firmamız üzerinden satın alacağınız ürünlerin ödemelerini kredi kartı, havale yada kapıda ödeme seçeneklerinden herhangi birini tercih ederek yapabilirsiniz. Firmamızın satışa sunduğu ürünleri detaylı bir şekilde incelemek için www.cadirci.com adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder