10 Ağustos 2013 Cumartesi

TSE Belgesi



TSE belgesi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi tsebelgesi.web.tr sitemiz üzerinden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. TSE belgesi almak, marka, tasarım, patent konularında bilgi almak isteyenler genellikle bu konuda nereden bilgi alacaklarını bilememektedir. Bu konuda bir danışmanlık şirketinden faydalanmak oldukça önemlidir. TSE Belgesi hizmeti veren firmamız, söz konusu konularda bilgi verdiği ve danışmanlık hizmeti yürüttüğü gibi aynı zamanda coğrafi işaret, CE, Gost-r, rohs, helal gıda, telif hakları, kosher gibi alanlarda da vekillik hizmeti vermekte aynı zamanda meraklısına detaylı bilgi vermektedir.

TSE Belgesi Hakkında Herşey Burada!


2001 yılında kurulan şirketimiz ülkemizde sanayi alanda danışmanlıkla ilgili bu sektöre yeni bir soluk getirmiştir. Sanayi sektörü her geçen gün değişmekte ve gelişmektedir. Hizmet çeşitliliği artmıştır ve buna bağlı olarak hem ulusal hem de uluslar arası belgelendirme hizmetleri konusunda danışmanlık yapacak ciddi kurumlara ihtiyaç da artmıştır. İnternet yolu ile danışmanlık yapan sitemiz aynı zamanda fiyat teklifi için size iletişim numarası da sunmaktadır. 0212 250 99 09’u arayarak TSE belgesi için fiyat teklifi isteyebilirsiniz. TSE Hizmet Belgelendirme, TSE Sık Sorulanlar, TSE Belgesi Sorgulama ve TSE Ürün Belgelendirme gibi farklı başlıklarda sunulan bilgilerimizden sitemiz aracılığı ile faydalanabilirsiniz.

TSE Belgesi Hizmetleri :


Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesinin ne olduğu ve ne kadar süre ile geçerli olduğunu sitemiz aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Bu belge tüketiciye sunulan hizmetlerin mevzuatla uyumlu olduğunu gösteren bir belgedir. TSE belgesi TSE Ürün ve Hizmet Belgelendirmesi konusunda başvuru koşulları, gereken evraklar, belgenin geçerlilik süreleri, logonun kullanımı, TSE standartları, TSE denetimi ve denetim sonrasında neler yapılacağı ile ilgili tüm sorularınıza sitemiz aracılığı ile yanıt verilmektedir. Ayrıca sitede sunulan çeşitli makaleler aracılığıyla TSE, TSE belgesi, TSE cebit gibi konular da netleştirilmektedir.

TSE belgesinin geçerliliğini sorgulamak isteyenler yine sitemizden faydalanabilir. TSE standart sorgulama ve TSE belgeli firma sorgulama olarak iki ayrı sorgulama şekli bulunmaktadır. TSE belgesinin yararlarına ilişkin bilgilerin verildiği sitemizde aynı zamanda bu belgelendirmenin nasıl yapılacağı, devamlılığının nasıl sağlanacağına ilişkin bilgiler de verilmektedir. Sitemizde ayrıca Türk Standartları Enstitüsü belgesi ve ilgili konulara ilişkin güncel haberleri takip etmeniz, belge örneği görmeniz de mümkündür. Hepsi ve daha fazlası için www.tsebelgesi.web.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder