20 Ağustos 2013 Salı

Ukash



Dünyanın her yerinde ve bir çok alanında olduğu gibi Türkiye'de de güvenli ve hızlı ödeme sistemi olan Ukash kart satan firmalar bulunmaktadır.
Bu Satış Bayileri sizlere kartınızı talep ettikten en kısa sürede ulaştırmakla yükümlülerdir. Ukash Kart satın almak için herhangi bir satış bayiinde satın alma şartlarını okuyup onayladıktan sonra ukash kart almak istiyorum ibrazı anlamına gelen onaylama işlemini de yaptıktan sonra kartınızı almış oluyorsunuz. Karttr.Com Kart 'ın birçok avantajı olması da müşterilerin ilgisini çekmektedir. Hem güvenilir olması, hem hızlı alışveriş yapma kolaylığı olması ve ayrıca her bütçeye uygun tasarlanması çok önemli. Tüm bu kriterler kartı kullanan kişilere önemli avantajlar sağlıyor. Sizde güvenli hizmeti ekonomik fiyat koşullarıyla almak istiyorsanız, www.karttr.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Ukash Kart Hizmeti !


Her bütçe için Ukash Kart 'lar bulunmaktadır. Kartta para kalma gibi birşey kesinlikle söz konusu değildir. Alışverişinizi gerçekleştirdikten sonra Kart Bayinizden kartınızı bozdurabilir , kartta kalan paranızı nakit olarak alabilirsiniz. Ukash Kart'ın çok basit bir arka planı vardır , kullanımı çok kolay ve aynı internetten Faturasız hattınıza TL yükleme işlemiyle neredeyse aynıdır. Ukash kart al , sanal satış mağazalarında alışveriş yapmak isteyen ancak kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen kullanıcılara yönelik karşılıksız hizmettir. Ukash, sanal para anlamına gelir. Günlük hayatınızda nakit ödemeyle yaptığınız işlemleri internet ortamında kimlik bilgisi , kredi kartı numarası ve iban gibi bilgilerinizi girmeden alışveriş yapma olanağı sağlayan tek hizmettir diyebiliriz.

Ekonomik Ukash Kart :


Karttr.com ile güvenilir pin kodu sahibi ol. Ukash satın al sayesinde yapacağınız alışverişler hem daha hızlı hemde daha güvenli olacaktır. Ukash Kart ' a banka veya eft numaralarınızı girerek belirlediğiniz bakiyeler de hesabınıza para transferi de yapabilirsiniz. Ukash kartınızı bir kere kullandıktan sonra kart kendi kendini bloke eder ve tüm kişisel bilgileriniz sistemde saklanır. Bu sayede kartınızdan bir daha para çekilme korkusunu da ortadan kaldırmaktadır. Kredi Kartı ve Banka Hesaplarınızda yatırımlarınızı yapıyorsunuz ancak belirli bir zamanlarda sizden ücret kesiyorlar. Bu ücretler bazen çok ufak bazende çok yüksek miktarlar olabiliyor. Pin kodunuzu Kartınızı bir yatırım aracı olarak da kullanabilirsiniz. Ukash kart' ta %0 Risk. %100 Güven kabul görmektedir. Detaylı bilgi ve ukash kart satın almak için www.karttr.com veren sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder