17 Ağustos 2013 Cumartesi

Göbek korsesi



Erkeklerin fazla kilolarından kalıcı olarak kurtulmalarını sağlayacak ve kilolarını kamufle etmelerinde büyük rol oynayacak olan göbek korsesi tek kelimeyle mükemmel bir ürün. Gömleğin içerisine giyilebilen göbek korsesi sadece kilolarınızı kamufle etmenizi sağlamayıp, karın kaslarınızı sıkılaştırıyor ve zaman içerisinde karın bölgenizdeki fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlıyor. Korse, sadece karın bölgenizdeki fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlamayıp, bel ve sırt bölgesindeki fazla kilolarınızdan da kurtulmanızı sağlıyor. Bu sayede, belirli bir süre korseyi kullandıktan sonra, kilo veriyorsunuz ve korseyi kullanmanıza gerek kalmıyor. Göbek korsesi ürününün birçok farklı ve faydalı özelliği bulunuyor. Göbek korsesi ürününün başlıca özellikleri alttaki gibidir.

Göbek Korsesi Özellikleri :


1 - Vücudunuzun formunu korumasını sağlar.

2 - Kilolu olarak görünen duruşunuzu düzeltir.

3 - Kullanımı rahattır, vücudunuzu sıkmaz.

4 - Göbek korsesi ürününün tasarımı beyaz atlet şeklinde olması nedeniyle dışarıdan bakıldığında korse olduğu fark edilmez.

5 - Göbek korsesi bel, sırt ve göbek bölgelerindeki kilolarınızı kamufle etmenizi ve zamanla kilo vermenizi sağlar.

6 - Göbek korsesi bütün günlük giysilerin içerisine giyilebilir.

7 - Göbek korsesi kullanılan vücutta 5 ve 12 cm civarında daha ince bir görünüme sahip olmanızı sağlar.

Gördüğünüz üzere göbek bölgesi, sırt bölgesi ve bel bölgesi için tasarlanan bu korsenin çok sayıda farklı özelliği ve faydası bulunuyor. Korseyi kullanmaya başladığınız andan itibaren muhteşem bir fiziksel görünüme sahip olacaksınız. Ayrıca, korsenin kilo vermenize yardımcı olması nedeniyle, ilerleyen zamanlarda korseyi kullanmanıza gerek kalmayacak. Ürün hakkında çok daha detaylı bilgi almak için, www.webpencere.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Göbek korsesi sitemiz üzerinden sadece 49 TL ücretle satışa sunulmaktadır. Stoklarla sınırlı olan korse, stoklarımızda tükenmeden önce sitemizi ziyaret satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder