23 Ağustos 2013 Cuma

Metin2 pvp



Metin2 pvp olarak dört sene önce hizmete açılan en eski ve kaliteli serverdır. Serverda editli item bulunmamaktadır. Metin2 pvp alanında gelişmiş bilgi ve tekniğe sahip heraklesmt2'de oynamak ücretsizdir. Her gün çeşitli eventlar ve etkinlikler sizleri beklemektedir. Pvp serverlar bazında aradığınız özellikleri bulabileceğiniz bir server yapısına sahiptir. Güvenli ödeme yöntemleri ile metin2 pvp de alışveriş yapabilir karakterlerinizi güçlendirebilirsiniz. Heraklesmt2 bünyesi altında 4 yılda yaklaşık Bir Milyon kayıtlı hesap bulunmaktadır. Metin2 pvp alanında ilkleri size yaşatan ve kendinden emin adımlarla yoluna devam eden Heraklesmt2 sizlere eğlenceli vakit geçirmenizi vaad etmektedir. Metin2 pvp serverler alanında hilesiz olarak oynanan tek serverdır. Hilesiz ve editsiz bir metin2 pvp arıyorsanız Heraklesmt2 tam size göre.

Metin2 Pvp :


Heraklemt2 serverlarında işlerinde profesyonel yöneticiler bulunmaktadır. Hesaplarınızın güvenliği için her gün otomatik yedek alma sistemleri mevcuttur. Metin2 pvp de size verilebilecek en iyi hizmet sağlanmaktadır. Oyun içi ticaret ve Oyuncu sayısı yoğundur. Metin2 pvp oynamaya karar verdiyseniz Heraklesmt2 srverimizi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Krallık savaşları, eğlenceli oyunlar, Doğru yanlış yarışmaları ve bir çok etkinlik sizleri bekliyor. HeraklesMt2 oyuncuları ve yönetimi olarak metin2 pvp oynamaya karar veren herkezi serverımıza bekliyoruz. Küfür engelleme sistemleri ile oyun içerisinde yapılacak olan ahlaksızlıklara önceden engel olunabilmektedir.
Günlük olarak ve haftalık olarak düzenli etkinlikler yapılmaktadır. Kalabalık ve editsiz pvp server arayanlar için uygun olan server heraklesmt2'dir. Tüm hileler engelli olup hilelere karşı sürekli güncelleme sistemi mevcuttur.

Metin2 Pvp Server :


Metin2 oyunun altyapısına dayanarak geliştirilen heraklesmt2'de güven içerisinde oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde 3 farklı krallık ve yüzlerce oyuncu bulunmaktadır. Her krallığa özel köyler, krallık savaşı için özel tasarlanmış haritalar mevcuttur. Heraklesmt2 serveri içerisinde karakteri geliştirmek için tasarlanmış iki adet içerisinde zombi karakterleri olan harita bulunmaktadır. Bu haritalarda karakterlerinizin seviyelerini arttırabilir ve daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. Oyun içerisinde sürekli aktif yöneticiler bulunmaktadır. Profesyonel internet sitesi ve forum sayfası mevcuttur. Duyuruları ve bildirimleri buralardan takip edebilirsiniz. Heraklesmt2 pvp alanında Türkiye'nin bir numarasıdır. Senelerdir kesintisiz olarak hizmetlerine devam etmektedir. Savaşmak ve savaşırken eğlenmek istiyorsanız, www.heraklesmt2.com adresini ziyaret ederek heraklesmt2'yi denemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder