2 Ağustos 2013 Cuma

Karot



Kenanlar Karot 20 yıldır sektöründe hizmet veren her zaman müşteri odaklı çalışma sürdüren bir çalışma mantığı ile çalışmaktadır. Gezici ekibi ile 7 gün 24 saat hizmette olan firmamız karot, beton delme ve beton kesme konusunda teknolojik ürünleri ile hizmet vermektedir. Kenanlar gelişmiş yapılarına uygun ve pratik çözümler sağlayan gelişmiş firma olmakta kenanlar karot metal firmamız her gecen gün göçüne güç katarak yolunda uygun adımlarla devam etmektedir. Beton delme işlerinizde dilediğiniz günün her saati hizmet vererek yolumuza devam etmekteyiz.

Kenanlar Karot Hizmetleri :


Kenanlar karot gelişmiş makine parkurlarıyla yoluna devam etmekte ve giderek güçlenmektedir. Beton kesme bir sanatsal proje olarak bakmakta firmamız genellikle kapı açılımları ve pencere açılımlarında kullanılmakta olan bir iş türü olmaktadır Kenanlar karot metal firmamız duvar kesme işlevlerin yeni bir sistem olan ve ülkemizde yaygın olmayan elektrikli duvar kesme makinesi ile duvar kesme işlemlerini sürdürmekte ve bu makinen diğer kesim sistemlerinde hafif ve çok kullanılışlı olaması sayesinde firmamız olarak memnun kalmakta iş becerileri sayesinde ama bir hidrolik kesim makinesi kadar kesim kalitesi vermemektedir. Kenanlar karot metal duvar kesme sorunlarımızda istenilen ebat ve boylarda kolaylıkla istenen özelliklerde kesim yapmaktadır.

Kenanlar Beton Delme , Beton Kesme



Firmamız olarak siz değerli müşterilerimizi yıpratmayacak şekilde ödeme koşulları sunmakta duvar kesme ve beton delme işlerinizde kolaylık sağlamaktayız. Kenanlar karot firmamıza fiyat ve teklifleri için bizlere en kısa zamanda ulaşmanız yeterli olacaktır arkadaşlarımız sizlere kısa zamanda fiyat ve teklif sunumunda bulunacaktır. Beton delme makineleri standart mimari bir şekli bulunmakta ve genellikle aynı şekil ve biçimlerde işlevlerin sürdürmektedir. Derz makinesinin seçenek olarak üç kısıma ayrılmakta kısaca şöyle sıralayabiliriz. Benzinli derz kesme makineleri ,dizel derz kesme makineleri, elektrikli derz kesme makineleri gibi sınıflandırmak tayız. Derz kesme makinesi seyyar kesim özelliği bakımından çalışana ve çalışma prensibi olacakta kütlece ağır yüklerde olmaktadır. Kenanlar karot metal firmamız derz kesimi konusunda uzman kadrosuyla çok pratik çözümler ve ileriye yönelik işlerinin sürdüre bilmek için elinden gelenin en iyi bir şekilde yapabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder