30 Ağustos 2013 Cuma

Dilek feneri



Birçok dünya ülkesinde geçmişten günümüze dek eğlencelerde, kutlamalarda, festivallerde, doğum günlerinde ve düğünlerde kullanılan dilek feneri, artık Türkiye'de de en çok kullanılan özel gün malzemeleri arasındaki yerini aldı. Dilek feneri sayesinde düğününüzü, plaj partilerini, doğum günlerini ve yıl başını unutulmaz hale getirebilirsiniz. Özellikle gece yapılan kutlamalarda organizasyonların vazgeçilmezi olarak görülen havai fişeklerin yerini alan dilen feneri, her geçen gün giderek popülerliğini arttırmaktadır. Dilek balonu olarak da bilinen bu ürün alev geciktirici özelliğinin yanı sıra, doğada çözülebilmesi nedeniyle çevre dostu olan bir üründür. Dilekfenerisatinal.com sitemiz üzerinden dilek feneri ürünlerine ulaşabilmeniz mümkündür.

En Kaliteli Dilek Feneri Ürünleri Bu Adreste !


Özel günlerinizi sıra dışı yapmak artık çok daha kolay! Klasik kutlama yöntemlerinin dışında bambaşka bir eğlence yöntemi olan dilek feneri özellikle gençler tarafından yoğun olarak ilgi görüyor. Dilek balonu olarak da bilinen dilek feneri, gök yüzüne bırakıldıktan sadece 15 - 20 dakika sonra tam 1500 metre yükseğe yavaş yavaş çıkabiliyor. Gök yüzüne yükselirken muhteşem bir görüntü ortaya çıkaran bu ürün ortaya çıkardığı mükemmel görüntüyle izleyen herkesi tek kelimeyle büyülüyor. Maksimum yüksekliğe çıktıktan sonra, yavaş yavaş aşağıya doğru inmeye başlayan dilek feneri, daha sonra gök yüzünde çözülerek kayboluyor.

Dilek Feneri Fiyatları :




Dilekfenerisatinal.com sitemiz üzerinden dilek feneri ürünlerini son derece ekonomik fiyat tarifeleri üzerinden satın alabilmeniz mümkündür. Sitemizde 10 adet dilek feneri 30TL, 20 adet dilek feneri 55 TL, 30 adet dilek feneri 80 TL üzerinden satışa sunulmaktadır. Piyasa değerinden çok daha ucuza satışa sunulan ürünlerimiz, ekonomik açıdan son derece karlı çıkmanızı sağlayacaktır. Sipariş verdiğiniz ürünlerin ödemelerini alternatifli ödeme seçenekleri içerisinden herhangi birini tercih ederek gerçekleştirebilirsiniz. Siparişleriniz Türkiye'nin neresinde olursanız olun, kargo aracılığıyla adresinize gönderilmektedir. Çok daha detaylı bilgi edinmek ve ürünlerimizi incelemek için www.dilekfenerisatinal.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder