12 Ağustos 2013 Pazartesi

çiçek



Özel günlerde sevdiklerinizi çiçek hediye ederek sevindirin. Anneye, babaya, sevgiliye, öğretmene alınacak belki de en güzel hediye çiçek diyebiliriz. Pek çok farklı anlam onlarda gizlidir ve öyle olduğu için de duygularını en iyi onlarla ifade edeceğini bilen kişiler bu anlamı karşı tarafa sunmak için özel günlerin getirdiği fırsatı kesinlikle kaçırmaz. Çiçek yeri gelir aşkın, yeri gelir sevginin, yeri gelir evliliğin, yeri gelir ayrılığın simgesi olur. Bir cenazeye gönderilenler, ölen kişinin ruhunu anmak için teselli olurken, bir sevgiliye sunulanlar ise aşkın, sevginin, kavuşma isteğinin yansımasıdır.

En güzel çiçek çeşitleri !


Bilgisayar teknolojisinde yaşanan gelişmeler ve internet kullanımının yaygınlaşması özel günlerde pek çok kişinin internet üzerinden çiçek siparişi yapmasını kolaylaştırmıştır. Bu amaçla çalışan pek çok site oluşturulmuştur. Siparişlerin telefonla ya da e maille alınmasını gerektiren bu sistemler sayesinde kişi, evinden çıkıp dükkanları gezmeden istediği çiçeği alabilmekte ve ödemeyi de kredi kartından ya da EFT olarak yapabilmektedir. Bu tarz imkanların oluşması internetten siparişte bulunmayı oldukça cazip hale getirmiştir.

Yıllardır söz konusu sektörde faaliyet gösteren şirketimiz hem hediyelik eşya satmakta hem de çiçek siparişi verenlere yardımcı olmaktadır. Farklı fiyat aralıklarına göre hangi siparişi vereceğinizi netleştirmeniz sitemiz sayesinde mümkün olacaktır. Bunun yanında “amaca göre çiçekler” kategorimiz sayesinde amacınıza uygun siparişler verme imkanı elde edeceksiniz.
Babaya, anneye, sevgiliye hazırlanacak siparişler, yılbaşı siparişleri, yeni iş ya da terfi siparişleri, tören ve düğün için siparişler, açılış, kutlama ve cenazeler için siparişler gibi birbirinden farklı kategorilerde çiçek sipariş kategorileri hazırlanmıştır.

Ciceksatis.com üzerinden çiçek siparişi :


VİP hizmetler, öğretmenler günü seçenekleri ve çikolatalı ürünler de sitemizin ilgilendiği diğer alanlardır. Orkide, gül, saksı çiçekleri, papatya, gelin buketleri, yapay olanlar, buketler ve fanatikler için tasarlananlar gibi farklı çeşitlilikte olan çiçek ile sevdiklerinizi büyüleyebilirsiniz. Aynı zamanda 20-50 TL arası, 50-75 TL arası, 45-100 TL arası, 100 TL ve üzerinde fiyat aralıklarında sipariş yapmanız da mümkündür. Bunun için yapmanız gereken şey sadece çiçek şirketimizin çiçek sipariş hattı 444 1 163 numarasını arayarak, müşteri hizmetlerimizle bağlantı kurmak olacaktır. En kısa zaman içinde siparişiniz sevdiklerinize iletilecektir. Çok daha detaylı bilgi edinmek ve satışını yaptığımız çiçek ürünlerini incelemek için www.ciceksatis.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder