8 Ağustos 2013 Perşembe

Garanti Belgesi



Garanti belgesi ile ilgili bilgileri garantibelgesi.web.tr sitemizden öğrenebilirsiniz. Üretim ve ithalat yapanların ürünlerini yurtta satabilmeleri için garanti belgesi almaları zorunludur. Söz konusu belge 4077 sayılı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Kanunu’na göre düzenlenmiştir. Bu kapsamda garanti kapsamına giren ürünleri üreten ve bu ürünlerin ithalatını gerçekleştiren kuruluşlar söz konusu belgeyi almak zorundadır. Garanti belgesi, Sanayi Bakanlığı tarafından verilmektedir. Garanti belgesi sitemiz söz konusu belgenin ne olduğunu, bu belge için nasıl bir başvuru yapılması gerektiğini, söz konusu belgenin nasıl yenileneceğini, bu belgeye model eklemenin nasıl söz konusu olacağını, unvan değişikliğinin nasıl yapılacağını, yetkili servis ağ kurulumunu ve garanti belgesi muafiyet yazısını içeren tüm bilgileri size iletmektedir.

Garanti Belgesi Hizmeti !


Garanti belgesini almak, servis ağı kurulumu ve satış sonrası yeterlilik belgesi hizmetlerinden faydalanmak için telefonla bize ulaşabilirsiniz. 0212 250 99 09 numaralı telefondan bize ulaşmanız mümkün olacaktır. Satış sonrası yeterlilik belgesinin ne olduğu, satış sonrası hizmet yeterlilik belgesinin nasıl yenileneceği, satış sonrası zorunlu ürünlerin neler olduğu, satış sonrası hizmet yeterlilik belgesi yönetmeliğine ilişkin tüm bilgilere garanti belgesi sitemiz aracılığı ile ulaşmanız söz konusu olacaktır. Garanti belgesi sitemizde ayrıca garanti servisi sözleşmesine ilişkin bazı bilgiler edinmeniz de mümkündür. Garanti servisi sözleşmesinin ne olduğu, nasıl yapıldığı, sözleşme süreleri, satış sonrası sorgulama, kullanılmış makine ithalat izni gibi pek çok konuda detaylı bilgi edinmek için garanti belgesi sitemizden yardım almalısınız.

Garanti Belgesi Bilgilendirmeler :


Garanti belgesi sitemizin “merak ettikleriniz” bölümünde kimlerin garanti belgesi almasının zorunlu olduğuna, bu belgenin nasıl alınacağına ve başvurunun nereye yapılacağına ilişkin sorulara verilen cevaplar bulunmaktadır. Söz konusu belgenin kullanma kılavuzlarının basımının nasıl olması gerektiği, bu belgenin tüketici için ne anlama geldiği, satıcı ve imalatçı için ne olduğu, garanti süresinin ne kadar olduğu, firmanın birden fazla adresi varsa hangi adres için garanti belgesi alınması gerektiği, servis sözleşmesinin ne olduğu gibi sorulara da yanıt verilmektedir. Bunun yanında servis sözleşmesinin nasıl yapıldığı, iki yıl içinde aynı üründen başka modellerin ithal edilmesi ya da satışı halinde tekrar bu belgenin alınmasının gerekip gerekmediği gibi pek çok farklı sorunuza www.garantibelgesi.web.tr sitemizden rahatlıkla yanıt bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder